In accordance with the enacted Personal Data Protection Act (PDPA) 2010 and in our continuing efforts to ensure that your personal data is protected, we hereby disclose in this statement how your personal data will be managed by EventsMastery

For the purposes of this Notice, “EventsMastery” herein shall refer to divisions, companies and alliances under EventsMastery, includes but not limited to EventsMastery Asia Pacific Sdn Bhd, Authorpreneur.asia, IBAC Services, Sage Interactive MSC Sdn Bhd, Corporate Learning Consortium Sdn Bhd, DMC Services and others. Eventsmastery reserves the right to amend this Notice from time to time. As our valued customers/clients, we advise that you check this Notice on a regular basis for updates and changes.

Please read this Privacy Statement to understand how we use the personal information we may collect from you. By providing your Personal Information to us, you are consenting to this Privacy Statement and the collection, use, access, transfer, storage and processing of your personal information as described in this Privacy Statement.

1. What This Privacy Statement Explains

This Privacy Statement explains:
What kind of personal information we collect
How we collect your personal information
How we use your personal information
When we disclose your personal information
When we transfer your personal information abroad
Your right to access and correct your personal information

2. Our Commitment To You

We value your trust and are committed to protect your personal information. To ensure that you can make informed decisions and feel confident about supplying your Personal Information to us when using any of our company websites, Products and/or Services, we provide you with this Privacy Statement outlining our practices and the choices you have concerning how your Personal Information is being collected and used by us.

3. Defining Personal Information

Personal information refers to any information which relates directly or indirectly to you. This includes any information that can be used to distinguish, identify or contact you. For the avoidance of doubt, please note that this Privacy Statement is applicable only if you are a natural person / an individual.

4. What Kind Of Personal Information We Collect

In order for us to provide you with our Products and/or Services and to operate in an efficient and effective manner by providing you with the best service possible, we need to collect relevant personal information from you. The personal information collected by us may include (but is not limited to) the following:-

  • contact information such as your name, date of birth, identification supporting documents (including NRIC or passport number), gender, nationality and race, job title, education background, preferred language, current private and/or business address, telephone or mobile phone number, fax number, email address, company name, designation, other company related info, etc
  • your credit card information and bank account details.
  • your status or progress of using our Products / Services that you have acquired from us or subscribed to
  • your personal interests and preferences to help us tailor offerings of our Products and/or Services which would suit you best
  • clickstream data when you visit any of our websites (for example the pages you access and the Services and/or Products you browsed)
  • recording of your image and video via video cameras or cellphones when you attend our events for purpose of marketing, promotional, testimonials and for our service enhancement and improvement purpose.

5. When And How We Collect Your Personal Information?

We may collect personal information directly from you when you:-

  • communicate with us (for example when you submit an application form to become our customer, or when you contact us for any enquiries including by calling our customer service)
  • register or subscribe for a specific Product and/or Service or our publications (for example, newsletters, online digital material download)
  • participate in any of our surveys (for example, questionnaire)
  • enter into or participate in any competitions, contests or loyalty programmes run/organised by us
  • register interest and/or request for information of (through our websites, online portals, social media platforms or other available channels)
  • respond to any promotions and marketing materials that we send out
  • commence a business relationship with us (for example, as a business partner or third party agents)
  • visit any of our offices
  • visit or browse our websites
  • lodge a complaint with us
  • provide feedback to us (for example via our websites, email or in hard copy)

Other than personal information obtained from you directly (as detailed above), we may also obtain your personal information from third parties we deal with or are connected with you (our joint-venture or appointed business partners), and from such other sources where you have given your consent for the disclosure of information relating to you, and/or where otherwise lawfully permitted.

6. How We Use Your Personal Information

We may collect and use personal information from you or from the category of third parties identified in this Privacy Statement, for one or more of the following purposes:-

  • to verify your identity
  • to assess and process your application(s) /request(s) for our Products and/or Services
  • to provide you with the Products and/or Services you have requested
  • to administer and manage the Products and/or Services we provide you (including charging, billing, facilitating payments and collecting information updates on status and progress)
  • to keep in contact with you and provide you with any information that you might need to
  • to engage in business transactions in respect of Products and/or Services to be offered and provided to you
  • to establish and better manage any business relationship we may have with you
  • to process any communications you send us (for example, answering any queries and dealing with any complaints and feedbacks)
  • to help us monitor and improve the delivery performance and make it more efficient
  • to manage staff training and quality assurance
  • to notify you about benefits and changes to the features of our Products and/or Services
  • to determine how can we improve services to you
  • to produce data, reports and statistics for internal usage
  • to investigate, respond to, or defend claims made against, or involving the EventsMastery & Associates Group
  • to conduct marketing activities (for example, market research)
  • to maintain records required for security, claims or other legal purposes
  • to comply with legal and regulatory requirements
  • for any other purposes that is required or permitted by any law, regulations, guidelines and/or relevant regulatory authorities

7. Disclosure of Your Personal Information

As a part of providing you with our Products and/or Services and the management and/or operation of the same, we may be required or need to disclose information about you to the following third parties:

  • law enforcement agencies
  • government agencies
  • companies and/or organisations that is our business partner or act as our agents, contractors, service providers and/or professional advisers
  • companies and/or organisations that assist us in processing and/or otherwise fulfilling transactions and providing you with Products and/or Services that you have requested or subscribed for
  • our business associates and other parties for purposes that are related to the purpose of collecting and using your personal information
  • other parties in respect of whom you have given your express or implied consent

subject at all times to any laws (including regulations, guidelines and/or obligations) applicable to the EventsMastery & its associates..

8. Direct Marketing

We may use your personal information to provide you with information about our and third party services and/or products, which may be of interest to or benefit you, except where otherwise requested or notified by you.

In certain instances, we may disclose your personal information to our preferred merchants and strategic partners. However, please note that we will only disclose your personal information to our merchants and strategic partners where you have subscribed for particular Services or Products which require such disclosure, and/or where your consent has been obtained, subject at all times to any laws (including regulations, guidelines and/or obligations) applicable to EventsMastery & Associates’ Group.

We take reasonable steps to ensure that our agreements with our merchants and/or strategic partners include appropriate privacy and confidentiality obligations.

If you do not wish your personal information to be utilised for the purposes of marketing or should you change your mind in relation to your previous decision, please contact us at the contact details provided below. Your latest written instructions to us will prevail.

9. What If Personal Information Provided By You Is Incomplete?

Where indicated (for example in registration/application forms), it is obligatory to provide your personal information to us to enable us to process your application for our Products and/or Services. Should you decline to provide such obligatory personal information, we may not be able to process your application or provide you with our Products and/or Services.

10. Your Rights To Access And Correct Your Personal Information

We can assist you to access and correct your personal information held by us.

Where you wish to have access to your personal information in our possession, or where you are of the opinion that such personal information held by us is inaccurate, incomplete, misleading or where relevant, not up-to-date, you may make a request to us by contacting the contact details provided below. You should quote the required information such as your name, email address, phone number and provide brief details of the information you want a copy of in any such request.

We will use reasonable efforts to comply with your request to access or correct your personal information upon receiving your request.

Please note that we may have to withhold access to your personal information in certain situations, for example when we are unable to confirm your identity or where information requested for is of a confidential commercial nature or in the event we receive repeated requests for the same information. Nevertheless, we will notify you of the reasons for not being able to accede to your request.

11. Your Obligations

You are responsible for providing accurate and complete information to us about yourself and for updating this personal information as and when it becomes incorrect or out of date by contacting the contact details provided below. This obligation is a condition to the provision of our Products and/or Services to you and/or any other person authorised or permitted by you to use the Products and/or Services.

In the event you may need to provide us with personal information relating to third parties (for example about your spouse or children or where you are the designated person in charge (from an organisation or company) for dealing with us, if you are acquiring and are responsible for a service and/or product that they will use), you confirm that you have (i) obtained their consent or otherwise entitled to provide their personal information to us and for us to use accordingly, and (ii) informed them to read this Privacy Statement at our website at www.eventsmastery.com/pdpa

12. Online Dealings With EventsMastery

Cookies
We collect information about your use of our websites from cookies. Cookies are packets of information stored in your computer which assist your website navigation by customizing site information tailored to your needs. Cookies in themselves do not identify the individual user, just the computer used. You are not obliged to accept cookies. If you are concerned, you can set your computer either to accept all cookies, to notify you when a cookie is issued, or not to receive cookies at any time. However, rejection of cookies may affect your use of our websites as we will be unable to personalize aspects of your use of the website.

Links to Third Party Websites

Please be informed that this Privacy Statement applies solely to EventsMastery’s & Its Associates’ Websites and does not apply to any third party websites you may access from our websites. To determine how they deal with your Personal Information, you should ensure that you read their respective privacy policies.

13. Transfer Of Your Personal Information Outside Malaysia

It may be necessary for us to transfer your personal information outside Malaysia if any of our service providers or strategic partners (“overseas entities”) who are involved in providing part of our Products and/or Services are located in countries outside Malaysia. You consent to us transferring your personal information outside Malaysia in these instances. We shall take reasonable steps to ensure that any such overseas entities are contractually bound not to use your personal information for any reason other than to provide the Products and/or Services they are contracted by us to provide and to adequately safeguard your personal information.

14. Updates To Our Privacy Statement

We may amend this Privacy Statement from time to time and the updated version shall apply and supercede any and all previous versions, including but not limited to, leaflets or hard copy versions. Please check our website for information on our most up-to-date practices.

15. Our Contact Details

Should you have any queries, concerns or complaints in relation to this Privacy Statement , kindly contact us at info@eventsmastery.com.

EventsMastery Asia Pacific Sdn Bhd (1045322-M)

Suite 8.01, 8th Floor, Menara IGB

Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra

59200 Kuala Lumpur, Malaysia

tel: 03-22024052

fax: 03-22024001

Penyata Prinsip Notis dan Pilihan – Akta Perlindungan Data Peribadi 2010

Berikutan dengan penguatkuasaan Akta Perlindungan Data Peribadi (PDPA) 2010 dan sebagai usaha kami untuk memastikan keselamatan data peribadi anda, dalam penyata ini, kami ingin memberi makluman tentang bagaimana kami menangani data peribadi subjek data yang dikumpul oleh EventsMastery.com

Bagi tujuan kegunaan Notis ini, “Eventsmastery” merujuk kepada semua syarikat di bawah, berkenaan or alliance dengan Eventsmastery termasuk tetapi tidak terhad kepada EventsMastery Asia Pacific Sdn Bhd, Authorpreneur.Asia, IBAC Services dan mana-mana syarikat subsidiaries di bawah EventsMastery. Eventsmastery mempunyai hak untuk mengubah Notis ini dari semasa ke semasa. Sebagai pelanggan yang kami hormati, kami menasihatkan anda supaya menyemak Notis ini dari semasa ke semasa untuk mengetahui perubahan yang terkini

Sila baca Penyataan Privasi ini untuk memahami bagaimana kami menggunakan Maklumat Peribadi yang kami mungkin kumpulkan daripada anda. Dengan memberi Maklumat Peribadi anda kepada kami, anda bersetuju akan Penyataan Privasi ini dan pengumpulan, penggunaan, pengaksesan, pemindahan, penyimpanan dan pemprosesan maklumat peribadi anda seperti yang diterangkan dalam Penyataan Privasi ini.

1. Apa Yang Diterangkan Oleh Penyataan Privasi ini

Penyataan Privasi ini menerangkan:
Apakah jenis maklumat peribadi yang kami kumpulkan
Bagaimana kami mengumpul maklumat peribadi anda
Bagaimana kami menggunakan maklumat peribadi anda
Bila kami mendedahkan maklumat peribadi anda
Bila kami memindahkan maklumat peribadi anda ke luar negara
Hak anda untuk mengakses dan membetulkan maklumat peribadi anda

2. Komitmen Kami Kepada Anda

Kami menghargai kepercayaan anda dan kami komited untuk melindungi maklumat peribadi anda. Untuk memastikan bahawa anda dapat membuat keputusan yang bermakna dan berasa yakin akan pembekalan maklumat peribadi anda kepada kami apabila menggunakan mana-mana Laman Web syarikat, Produk dan/atau Perkhidmatan kami, kami telah menyediakan Penyataan Privasi ini untuk anda yang menghuraikan amalan-amalan kami dan pilihan anda mengenai cara-cara maklumat peribadi anda dikumpul dan digunakan oleh kami.

3. Definisi Maklumat Peribadi

Maklumat peribadi merujuk kepada apa-apa maklumat yang berkaitan secara langsung atau tidak langsung kepada anda. Ia merangkumi apa-apa maklumat yang boleh digunakan untuk membezakan, mengenal pasti atau menghubungi anda. Untuk mengelakkan keraguan, sila maklum bahawa Penyataan Privasi ini hanya terpakai jika anda merupakan orang sebenar/seseorang individu.

4. Apakah Jenis Maklumat Peribadi Yang Kami Kumpulkan

Untuk membolehkan kami memberi anda Produk dan/atau Perkhidmatan kami dan untuk beroperasi secara cekap dan berkesan dengan menyediakan perkhidmatan yang terbaik mungkin kepada anda, kami perlu mengumpul maklumat peribadi yang berkenaan daripada anda. Maklumat peribadi yang dikumpulkan oleh kami mungkin merangkumi (tetapi tidak terhad kepada) yang berikut:

  • maklumat hubungan seperti nama, tarikh lahir, dokumen-dokumen sokongan identiti (termasuk KP atau nombor pasport), jantina, kewarganegaraan dan bangsa, pekerjaan, latar belakang pelajaran, bahasa yang dipilih, alamat peribadi dan/atau perniagaan semasa, nombor telefon atau telefon bimbit, nombor faks, alamat emel
  • maklumat kad kredit dan butiran akaun bank;
  • status atau progres anda berkenaan dengan Produk dan/atau Perkhidmatan yang anda telah perolehi atau langgani dari kami;
  • minat dan kegemaran peribadi anda untuk membantu kami melaraskan tawaran Produk dan/atau Perkhidmatan kami yang paling sesuai untuk anda;
  • data pelayaran (“clickstream data”) apabila anda melawat mana-mana laman web kami (contohnya laman-laman yang anda akses dan Perkhidmatan dan/atau Produk yang anda layari)
  • rakaman imej dan video anda melalui kamera video atau kamera telefon apabila anda menghadiri aktiviti kami. Rakaman yang dibuat ini adalah untuk membantu peningkatan dan penambahbaikan perkhidmatan kami.

5. Bila dan Bagaimana Kami Mengumpul Maklumat Peribadi Anda?

Kami mengumpul maklumat peribadi secara terus daripada anda apabila anda:-

  • berkomunikasi dengan kami (contohnya apabila anda serahkan borang permohonan untuk menjadi pelanggan kami, atau apabila anda menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan termasuk panggilan kepada perkhidmatan pelanggan kami)
  • mendaftar untuk atau melanggan Produk dan/atau Perkhidmatan tertentu atau penerbitan kami (contohnya, risalah, muat turun bahan-bahan digital);
  • menyertai mana-mana kaji selidik kami;
  • menyertai mana-mana pertandingan atau program loyalti yang dianjurkan/dikendalikan oleh kami;
  • mendaftar minat dan/atau memohon maklumat mengenai (melalui laman web, portal,  media social atau saluran-saluran lain kami) atau melanggani Produk dan/atau Perkhidmatan kami;
  • menjawab apa-apa bahan pemasaran yang kami hantar;
  • mempunyai hubungan perniagaan dengan kami (contohnya, sebagai pembekal perkhidmatan/rakan perniagaan / agen pihak ketiga);
  • mengunjungi pejabat kami;
  • melayari laman-laman web kami;
  • membuat aduan kepada kami;
  • memberi maklum balas kepada kami (contohnya melalui email, laman web kami atau secara salinan bercetak).

Selain daripada maklumat peribadi yang diperolehi secara terus daripada anda (seperti yang dinyatakan di atas), kami juga mungkin memperolehi maklumat peribadi anda daripada pihak-pihak ketiga yang berurusan dengan kami atau yang berkaitan dengan anda (rakan perniagaan), dan daripada mana-mana sumber-sumber lain di mana anda telah memberi kebenaran kepada pendedahan maklumat berkaitan dengan anda, dan/atau di mana dibenarkan oleh undang-undang.

6. Bagaimana Kami Menggunakan Maklumat Peribadi Anda

Kami mungkin mengumpul dan menggunakan maklumat peribadi daripada anda atau daripada kategori pihak ketiga yang dikenal pasti dalam Kenyataan Privasi ini, untuk satu atau lebih daripada maksud yang berikut : –

  • untuk mengesahkan identiti anda
  • untuk menilai dan memproses permohonan anda / permintaan untuk Produk dan / atau Perkhidmatan kami
  • untuk menyediakan anda dengan Produk dan / atau Perkhidmatan yang anda minta
  • untuk mentadbir dan menguruskan Produk dan / atau Perkhidmatan kami menyediakan anda (termasuk pengecasan, bil, memberikan bayaran dan mengumpul maklumat terkini tentang status dan kemajuan )
  • untuk terus berhubung dengan anda dan menyediakan anda dengan sebarang maklumat yang anda mungkin perlu
  • untuk melibatkan diri dalam transaksi perniagaan berkenaan dengan Produk dan / atau Perkhidmatan yang akan ditawarkan dan diberikan kepada anda
  • untuk menubuhkan dan menguruskan apa-apa hubungan perniagaan kami mungkin mempunyai dengan anda
  • memproses apa-apa komunikasi yang anda hantar kami (sebagai contoh , menjawab sebarang pertanyaan dan berurusan dengan mana-mana aduan dan maklum balas )
  • untuk membantu kami memantau dan meningkatkan prestasi penyampaian dan menjadikannya lebih cekap
  • untuk menguruskan latihan kakitangan dan jaminan kualiti
  • untuk memberitahu anda tentang manfaat dan perubahan kepada ciri-ciri Produk dan / atau Perkhidmatan kami
  • untuk menentukan bagaimana kami boleh meningkatkan perkhidmatan kepada anda
  • untuk menghasilkan data , laporan dan statistik untuk kegunaan dalaman
  • untuk menyiasat, bertindak balas kepada, atau mempertahankan tuntutan yang dibuat terhadap , atau yang melibatkan Kumpulan EventsMastery & Associates
  • untuk menjalankan aktiviti pemasaran (contohnya , penyelidikan pasaran)
  • untuk mengekalkan rekod-rekod untuk keselamatan , tuntutan atau tujuan undang-undang lain
  • mematuhi keperluan undang-undang dan peraturan
  • untuk apa-apa tujuan lain yang dikehendaki atau dibenarkan oleh mana-mana undang-undang, peraturan-peraturan , garis panduan dan / atau pihak berkuasa yang berkaitan

7. Pendedahan Maklumat Peribadi Anda

Sebagai sebahagian daripada menyediakan anda dengan Produk dan / atau Perkhidmatan kami dan pengurusan dan / atau operasi yang sama, kita perlu atau perlu mendedahkan maklumat mengenai anda kepada pihak ketiga seperti berikut:

  • agensi-agensi penguatkuasaan undang-undang
  • agensi-agensi kerajaan
  • syarikat dan / atau organisasi yang merupakan rakan perniagaan kami atau bertindak sebagai ejen, kontraktor, pembekal perkhidmatan kami dan / atau penasihat profesional
  • syarikat dan / atau organisasi yang membantu kami dalam pemprosesan dan / atau sebaliknya memenuhi transaksi dan menyediakan anda dengan Produk dan / atau Perkhidmatan yang anda minta atau dilanggani
  • rakan perniagaan kami dan pihak-pihak lain untuk tujuan yang berkaitan dengan tujuan mengumpulkan dan menggunakan maklumat peribadi anda
  • pihak-pihak lain yang berkenaan dengannya anda telah diberikan anda atau diluar persetujuan tersirat

tertakluk pada setiap masa kepada mana-mana undang-undang (termasuk peraturan-peraturan, garis panduan dan / atau obligasi) diguna pakai kepada EventsMastery & Associates Group.

8. Pemasaran Langsung

Kami mungkin menggunakan maklumat peribadi anda untuk memberikan anda maklumat mengenai dan perkhidmatan dan / atau produk pihak ketiga kami , yang mungkin menarik minat atau memberi manfaat kepada anda , kecuali jika selainnya diminta atau diberitahu oleh anda.

Dalam keadaan tertentu, kami boleh mendedahkan maklumat peribadi anda kepada peniaga-peniaga kita pilihan dan rakan kongsi strategik. Walau bagaimanapun, sila ambil perhatian bahawa kami hanya akan mendedahkan maklumat peribadi anda kepada peniaga-peniaga dan rakan kongsi strategik di mana anda telah melanggan Perkhidmatan atau Produk tertentu yang memerlukan pendedahan tersebut , dan / atau di mana kebenaran anda telah diperolehi, tertakluk pada setiap masa kepada mana-mana undang-undang ( termasuk peraturan-peraturan , garis panduan dan / atau obligasi ) terpakai bagi EventsMastery & Associates Group.

Kami mengambil langkah-langkah munasabah untuk memastikan bahawa perjanjian kami dengan pedagang dan / atau rakan kongsi strategik kami termasuk privasi dan kerahsiaan kewajipan sesuai.

Jika anda tidak mahu maklumat peribadi anda akan digunakan untuk tujuan pemasaran atau anda perlu menukar fikiran anda berhubung dengan keputusan yang lepas, sila hubungi kami di maklumat perhubungan yang diberikan di bawah. Arahan terkini bertulis kepada kami akan diguna pakai.

9. Apa Jika Maklumat Peribadi Disediakan Oleh Anda Adakah yang tidak lengkap?

Di tempat yang ditunjukkan ( misalnya dalam borang pendaftaran / permohonan ), ia adalah wajib untuk memberikan maklumat peribadi anda kepada kami untuk membolehkan kami memproses permohonan anda untuk Produk dan / atau Perkhidmatan kami. Sekiranya anda menolak untuk memberikan maklumat peribadi wajib itu, kami mungkin tidak dapat memproses permohonan anda atau menyediakan anda dengan Produk dan / atau Perkhidmatan kami.

10. Hak Anda untuk mengakses dan membetulkan Maklumat Peribadi Anda

Kami boleh membantu anda untuk mengakses dan membetulkan maklumat peribadi anda yang dipegang oleh kami.

Di mana anda ingin mempunyai akses kepada maklumat peribadi anda dalam simpanan kami, atau di mana anda berpendapat bahawa maklumat peribadi seperti yang dipegang oleh kami adalah tidak tepat , tidak lengkap , mengelirukan atau jika berkaitan, tidak up-to- tarikh , anda boleh membuat permintaan kepada kami dengan menghubungi maklumat hubungan yang disediakan di bawah. Anda seharusnya menyampaikan maklumat yang diperlukan seperti nama anda, alamat e-mel, nombor telefon dan nyatakan dengan ringkas maklumat yang anda mahu satu salinan dalam apa-apa permintaan itu.

Kami akan menggunakan usaha yang munasabah untuk mematuhi permintaan anda untuk mengakses atau membetulkan maklumat peribadi anda apabila menerima permintaan anda.

Sila ambil perhatian bahawa kita mungkin terpaksa menahan akses kepada maklumat peribadi anda dalam keadaan tertentu , sebagai contoh apabila kita tidak dapat mengesahkan identiti anda atau di mana maklumat yang diminta adalah yang bersifat komersial sulit atau sekiranya kami menerima permintaan berulang untuk maklumat yang sama . Walau bagaimanapun, kami akan memberitahu anda daripada sebab-sebab tidak dapat akur dengan permintaan anda.

11. Kewajipan Anda

Anda bertanggungjawab untuk memberikan maklumat yang tepat dan lengkap kepada kami mengenai diri anda dan untuk mengemaskini maklumat peribadi ini sebagai dan apabila ia menjadi salah atau tamat tarikh dengan menghubungi maklumat hubungan yang disediakan di bawah. Kewajipan ini adalah keadaan dengan peruntukan Produk dan / atau Perkhidmatan kami kepada anda dan / atau mana-mana orang lain yang diberi kuasa atau dibenarkan oleh anda untuk menggunakan Produk dan / atau Perkhidmatan .

Sekiranya anda mungkin perlu untuk menyediakan kami dengan maklumat peribadi kepada pihak ketiga (contohnya mengenai suami atau isteri atau anak-anak anda atau di mana anda adalah orang yang ditetapkan dalam pertuduhan (dari sebuah organisasi atau syarikat) untuk berurusan dengan kami , jika anda memperoleh dan bertanggungjawab untuk perkhidmatan dan / atau produk yang mereka akan menggunakan ), anda mengesahkan yang anda mempunyai (i) memperoleh persetujuan mereka atau selainnya berhak untuk memberikan maklumat peribadi mereka kepada kami dan bagi kami untuk menggunakan dengan sewajarnya, dan (ii) memaklumkan kepada membaca Kenyataan Privasi ini di laman web kami di www.masteryasia.com/pdpa

12. Urusan Online Dengan Eventsmastery

Cookies
Kami mengumpul maklumat mengenai penggunaan laman web kami dari cookies. Cookies adalah paket maklumat yang disimpan dalam komputer anda yang membantu navigasi laman web anda dengan menyesuaikan maklumat laman web disesuaikan dengan keperluan anda . Cookies dalam diri mereka sendiri tidak mengenal pasti pengguna individu , tetapi hanyalah komputer yang digunakan. Anda tidak diwajibkan untuk menerima cookies. Jika anda bimbang , anda boleh menetapkan komputer anda sama ada untuk menerima semua cookie, untuk memaklumkan anda apabila cookie dikeluarkan, atau tidak menerima cookies pada sebarang masa. Walau bagaimanapun, penolakan cookies boleh menjejaskan penggunaan laman web kami kerana kami tidak akan dapat untuk memperibadikan aspek penggunaan laman web ini.

Pautan ke Laman Web Pihak Ketiga

Adalah dimaklumkan bahawa Kenyataan Privasi ini terpakai semata-mata ke Laman Web EventsMastery & Associates Kumpulan dan tidak terpakai kepada mana-mana laman web pihak ketiga, anda boleh mengakses dari laman web kami. Untuk menentukan bagaimana mereka berurusan dengan Maklumat Peribadi anda, anda perlu memastikan bahawa anda membaca dasar privasi masing-masing.

13. Pindah Maklumat Peribadi Anda Di luar Malaysia

Ia mungkin perlu untuk kita memindahkan maklumat peribadi anda di luar Malaysia jika mana-mana pembekal perkhidmatan kami atau rakan kongsi strategik (” entiti luar negara “) yang terlibat dalam menyediakan sebahagian daripada EventsMastery & Associates Kumpulan Produk dan / atau Perkhidmatan yang terletak di negara-negara di luar Malaysia. Anda bersetuju dengan kami memindahkan maklumat peribadi anda di luar Malaysia dalam keadaan ini . Kami akan mengambil langkah-langkah yang munasabah untuk memastikan bahawa mana-mana entiti di luar negara seperti adalah terikat untuk tidak menggunakan maklumat peribadi anda untuk apa-apa sebab selain daripada untuk menyediakan Produk dan / atau Perkhidmatan mereka menguncup kami untuk menyediakan dan untuk melindungi secukupnya maklumat peribadi anda.

14. Maklumat Terbaru Untuk Kenyataan Privasi kami

Kami mungkin meminda Pernyataan Privasi ini dari semasa ke semasa dan versi terkini hendaklah terpakai dan mengatasi mana-mana dan semua versi sebelum ini, termasuk tetapi tidak terhad kepada , risalah atau versi salinan keras. Sila semak laman web kami untuk maklumat mengenai amalan yang paling up-to- tarikh kami.

15. Butiran Hubungi kami

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, masalah atau aduan berkaitan dengan Kenyataan Privasi ini, sila hubungi kami di

email: info@eventsmastery.com

EventsMastery Asia Pacific Sdn Bhd (1045322-M)

Suite 8.01, 8th Floor, Menara IGB

Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra

59200 Kuala Lumpur, Malaysia

tel: 03-22024052

fax: 03-22024001